Potemník ??

Ahoj. Vyskytnul se nám doma nějak malý létající brouček, který v ohrožení hraje mrtvého brouka a při doteku smrdí. Hned jsme si tady našel, že to bude potemník. Všechno jsme doma vyčistili, co nebylo z potravin, dali do dóz a pro sichr ještě objednali past na potemníky na netu. No. Broučci lozí zvesela dál jako bychom ani nic neudělali. Nejvíc se vyskytují v ložnici v úložném prostoru pod postelí, kde máme ve vakuovaných pytlech uloženy peřiny. Nic jiného tam není. Pod pastí na potemníky se prohánějí, jako by tam ani nic nebylo. Všechny otevřené potraviny jsme vyhodili a stejně nic. A nikde jsem nenašel žádnou larvu. V těch postelích je ráno zabiju (cca 5 ks) a odpoledne tam zase jsou. Netušíte, která havěť smrdí při doteku, létá a hraje mrtvého brouka v případě nebezpečí?

Ahoj, tak u nás stejný problém, teda kromě toho, že se nachází jen v ložnici. Objevil ho syn , který si hrál na posteli. Toho odpoledne jich žena zabila asi 20. Koupena past, ale jak píšete. Prohánějí se kolem toho, jak kdyby se nic nedělo.Veškeré rohy apod. jsem vystříkal biolitem na lezoucí hmyz. Došlo k totálnímu vystěhování, vymalování a to se nebavím o tom, že součástí ložnice máme i šatnu. Žena vyprala snad 100 praček. V žádné jiné místnosti se neobjevil. Od prvního dne uběhlo téměř 3 týdny a potemníka nacházíme stále, tak 3 ks denně. Podařilo se Vám ho nějak zlikvidovat? Volal jsem i do deratizační firmy a tam mi řekli, že ať si připravím 2 tis. a něčím to vystříkají a snad bude klid. Děkuji za reakci

Dobry den, zlikvidovala vam deratizacni firma ty potemnky a cim? Dekuji

Dobrý den, deratizační firma zatím nevolána. Čekal jsem, že to nějak zvládnu sám. Ale vypadá to zle, takže je zavolám. Neustále je v místnosti objevujeme. Navíc v posledních 3 dnech, začínáme objevovat třeba kolem 10 denně.

Dobrý den, jak to dopadlo?

Přidat komentář

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Webové a e-mailové adresy jsou automaticky převedeny na odkazy.
  • Řádky a odstavce se zalomí automaticky.
Comment Upload
Můžete nahrát obrázek
Files must be less than 64 MB.
Allowed file types: gif jpg jpeg png.