Dobrý den,
prosím o indentifikaci hmyzu na obrázku. Jedná se o pisivku nebo štěnici nebo o ...?
Foceno v koupelně a viděl jsem je i na WC. Poštípaný nejsem, tzn. asi neštípou.
Děkuji za odpovědi.
Dobrý den, máme poslední dobou problém, už nějakou dobu nás něco štípe. Řekla bych, většinou v noci, chvili to bylo jen na zemi,když nekdo šel a teď bych řekla, že i v posteli. Snažíme se zjistit co by to mohlo být. Než na to někoho zavoláme. Ale v koupelně jsem našla téže brouka. Bojíme se, že by to mohli být štěnice, žádnou jsme ale zatím nenašli. Štípance se nám hojí hodně dlouho.
dobry den chtel bych se zeptat , uz delsi dobu se mi v loznici vyskytujou malicci broucci co lezou po parapete a stenach , nedokazu usoudit jestli jde o pisivky ,stenice nebo neco jineho . Hodne bojuji s plisni v loznici a proste nevim co to je
Marek Šimon (bez ověření)
16. September 2014 - 2:23
Permalink
Larva štěnice vypadá podobně,
Michaela (bez ověření)
23. November 2021 - 14:37
Permalink
Dotaz
Prosím o radu co to může být
Lenka (bez ověření)
3. August 2022 - 0:19
Permalink
Hmyz
Dobrý den, máme poslední dobou problém, už nějakou dobu nás něco štípe. Řekla bych, většinou v noci, chvili to bylo jen na zemi,když nekdo šel a teď bych řekla, že i v posteli. Snažíme se zjistit co by to mohlo být. Než na to někoho zavoláme. Ale v koupelně jsem našla téže brouka. Bojíme se, že by to mohli být štěnice, žádnou jsme ale zatím nenašli. Štípance se nám hojí hodně dlouho.
Anonym (bez ověření)
3. August 2022 - 0:20
Permalink
Takhle to vypadá..
Takhle to vypadá..
Anonym (bez ověření)
3. August 2022 - 0:20
Permalink
Takhle to vypadá..
Takhle to vypadá..
samuel (bez ověření)
2. April 2024 - 21:52
Permalink
brouci
dobry den chtel bych se zeptat , uz delsi dobu se mi v loznici vyskytujou malicci broucci co lezou po parapete a stenach , nedokazu usoudit jestli jde o pisivky ,stenice nebo neco jineho . Hodne bojuji s plisni v loznici a proste nevim co to je
Štefan (bez ověření)
24. November 2024 - 23:23
Permalink
Veš?
Dobrý den,na stěnách bytu mi lezou tito broučci,jsou jak na stěnách tak v rohu zdi
Přidat komentář