Jsou to štěnice. Jsou aktivní v noci. Začněte hledat, určitě najdete - tohle je jedno z posledních vývojových stádií. Mrchy se umí dobře schovat.
Pokud jich najdete opravdu hodně, bylo by dobré informovat sousedy, protože pravděpodobně se po trubkách atp. již rozšířili (první stádia jsou opravdu malinkatá).
Jinak podívejte se po těle, asi najdete malé červené flíčky blízko u sebe (u nějakých lidí se ale nenajdou - u někoho naopak jsou reakce velké..).
DomPos (bez ověření)
21. August 2020 - 17:11
Permalink
Máte problém
Jsou to štěnice. Jsou aktivní v noci. Začněte hledat, určitě najdete - tohle je jedno z posledních vývojových stádií. Mrchy se umí dobře schovat.
Pokud jich najdete opravdu hodně, bylo by dobré informovat sousedy, protože pravděpodobně se po trubkách atp. již rozšířili (první stádia jsou opravdu malinkatá).
Jinak podívejte se po těle, asi najdete malé červené flíčky blízko u sebe (u nějakých lidí se ale nenajdou - u někoho naopak jsou reakce velké..).
Bladi (bez ověření)
21. August 2020 - 21:48
Permalink
Brouk
Je možné že mi sosaji psa? Já fakt žádný stipanec,ale v posleli je mám já,pes v pelechu nic. Koupila jsem zatím nějaké sajrajty,v pondělí deratizace
DomPos (bez ověření)
4. September 2020 - 19:22
Permalink
Re
Na 99% sosají vás. Ale mohou sosat i psa.
Nicméně buďte v klidu, žádnou nemoc nepřenáší :-) Takže jde hlavně o ten pocit, že tam jsou
Přidat komentář